torsdag 12 maj 2011

Bakintresse

Ska baka en tårtbotten i kväll, vi ska bjuda dom som säljer huset till oss på tårta i morgon. Dom har varit så snälla och generösa så det var det blir ett litet tack.

Mitt bästa tårtbottens tips är "Mammas bästa sockerkaka"

3 ägg                           175°  ca 30 min
3 dl socker
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 dl kokande vatten  
Blanda samman( Börja med att vispa ägg och socker poröst)

Grädda i smord och bröad form

Fyllning:
125 g margarin
1 dl mjölk
4 msk vaniljsocker
Koka ihop ca 1 minut( man kan öka på fyllningen om man gör den som sockerkaka)

Dela kakan i tre och häll fyllningen över alla tre delar.

Låt den stå över natten och safta ihop sig!

Ni kan få se hur våran bröllopstårta såg ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar